2013-07-28 08:13:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jó lenne, ha végre kicsit pihenne

Napi horoszkóp július 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Akiben eddig maximálisan megbízott, most úgy érzi, elárulta önt. Pedig valójában ön tett rá súlyos terheket, amit az illető már nem bírt tovább viselni. Ha szembenéz ezzel, akkor ön is megbocsátóbb lehet. Márpedig ez az egyetlen út.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a saját naivságának lehet az áldozatává. Valakiben megbízott, aki pletykálkodásával kiteregette legszemélyesebb érzéseit, legtitkosabb tetteit. Az sem jóakaró azonban, akitől visszajön önhöz ez a hír.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon fontos találkozóra kerülhet sor a mai napon. Habár baráti összejövetelnek, és nem üzleti megbeszélésnek indul a dolog, olyan emberrel hozhatja össze a jósorsa, akivel megalapozhatja a jövőjét. Semmiképp se hagyja ki!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon előtérbe kerülhet egy egészségügyi probléma. Nem biztos, hogy önt ez személyesen is érinti, de az biztos, hogy segíteni tud rajta. Lehet, hogy valamely családtagjának szolgálhat jó tanáccsal, vagy kisebb közösségnek segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma végre ráérős napja lesz, amivel talán első pillanatban nem is igen tud mit kezdeni. De van egy jó könyv, ami már régóta önre vár. Most nemcsak a nyári, könnyed olvasmányok tudják lekötni, hanem a filozófia is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon nehézségekben ütközhet a lelki konfliktusok megoldása. Mindegy, hogy önmagáról, vagy a hozzátartozóiról van szó: a gubanc ma csak gubancosabb lesz. A testmozgás segít kisimítani a lelket, nem a boncolgatás.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napja kellemesebben telik, mint azt elsőre gondolta, remélte volna. Az idő nagyszerű, és hirtelen ötlettől vezérelve kiruccanhatnak valahová a kedvesével, családjával, vagy barátaival. Nagyszerű kalandban lesz részük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha végre kicsit pihenne. Több lábon igyekszik állni, hogy a munkahelyi keveset valahogy kiegészítse, de ez lassan már a fizikuma rovására megy. Ezzel pedig ugyanúgy romlásba dönti magát. Kötelező a regenerálódás!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlan, de annál kellemesebb meglepetésben lehet része. Egy családiasnak induló esemény nőheti ki magát egészen nagy mulatsággá. Akár hajnalig is rophatja a táncot, csak bírja szusszal! Ám, ha holnap dolgozik, az nehezére fog esni…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A baráti kapcsolatai ma fontosabbak lehetnek, mint a családiak. Lehet, hogy ezért a kedvese megsértődik, de most fel kell vállalnia ennek a kockázatát. A felszabadultságot, a kötetlenséget ma kötelező megélnie. Játszani muszáj.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma végre nyíltan és őszintén megmondhatja a véleményét valakinek, és egyben megbeszélheti a problémáit egy lelki társsal. Akárkit jelöljön is ki erre a „posztra”, az illető megtiszteltetésnek fogja érezni, hogy erre kiválasztotta őt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre nyíltan és őszintén megmondhatja a véleményét valakinek, és egyben megbeszélheti a problémáit egy lelki társsal. Akárkit jelöljön is ki erre a „posztra”, az illető megtiszteltetésnek fogja érezni, hogy erre kiválasztotta őt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: